Μας ελάτε σε επαφή με
Alex

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 15261604512

Zhangjiagang Hemincheng Trading Co., Ltd.

Μόνο η ποιότητα κατέχει την αγορά, και η βελτίωση παίρνει την πρόοδο

  • companyPics.title
  • companyPics.title
  • companyPics.title
  • companyPics.title
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εταιρεία Εμπορίας
Μάρκες Αριθμός Υπαλλήλων 120~150
Ετήσιες πωλήσεις 1000000-1500000 Ιδρύθηκε Έτος 2017
Εξαγωγή pc 90% - 100%
Εισαγωγή

Το Zhanjiagang Hemincheng που ανταλλάσσει τη Co., ΕΠΕ είναι επαγγελματικός προμηθευτής των υπαίθριων προϊόντων, στην παροχή ενός ευρέος φάσματος των αδιάβροχων προϊόντων και των προϊόντων στρατοπέδευσης. Ιδρυμένα το 2017, τα προϊόντα μας εξήγαγαν στην Αμερική, την Αγγλία, τη Γερμανία, το Βέλγιο, τη Ρουμανία Ιταλία Αυστραλία και τη Μαλαισία. 

 

Με την εμπειρία ετών στην παροχή των υπαίθριων προϊόντων, έχουμε χτίσει την καλή σχέση συνεργασίας με μερικούς πελάτες παγκόσμιους, τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν την αδιάβροχη ξηρά τσάντα, αδιάβροχο σακίδιο πλάτης, αδιάβροχη τηλεφωνική περίπτωση, σκηνή στρατοπέδευσης, υπνόσακος, καρέκλα στρατοπέδευσης, inlatable καναπές αέρα και άλλα σχετικά προϊόντα στρατοπέδευσης, προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώσουμε την ποιότητα των προϊόντων και να εστιάσουμε στην έρευνα, την ανάπτυξη και την καινοτομία των νέων υπαίθριων προϊόντων για να καλύψουμε την απαίτηση των πελατών μας.

 

Για μας, είναι εξίσου σημαντικό να διαχειριστούν οι προμηθευτές μας και να εξυπηρετήσουν οι πελάτες μας καλά. Έχουμε καθιερώσει μια σχέση συνεταιρισμών και να εμπιστευθούμε με τους άριστους προμηθευτές στη βιομηχανία για να εξασφαλίσουμε τις ανταγωνιστικές τιμές και την αποδοτική παραγωγή, και υπηρεσία μεταπωλήσεων, σταθερά πιστεύουμε ότι αυτό είναι το ίδρυμα για μια επιχείρηση που αυξάνεται και που αναπτύσσεται.

 

 

Στο μέλλον, θα κινηθούμε προς τον ηγέτη στην υπαίθρια βιομηχανία προϊόντων και θα ελπίσουμε να δημιουργήσουμε την αξία για περισσότερους πελάτες.

Ιστορία

Οι στόχοι μας:

 

1. Για να οδηγήσει την ανάπτυξη και την καινοτομία της αδιάβροχης τσάντας και

συμβάλτε στην υπαίθρια βιομηχανία προϊόντων

 

2. Για να διατηρήσει τη δημιουργικότητα στη βιομηχανία μας, την παγκοσμιοποίηση στο μάρκετίνγκ μας και τη διεθνοποίηση του εμπορικού σήματός μας.

 

3. Για να επιτύχουμε αυτούς τους στόχους στοχεύουμε επίσης να διατηρήσουμε τη φιλοσοφία μας ή τη δημιουργία, τη διανομή και αναπτυσσόμενος άμεσα με τους υπαλλήλους και τους πελάτες μας, ως μια ομάδα.

 

Ποιοτικές αρχές: 

 

1. Αρμόδιος στην κοινωνία, που παρέχει τα ποιοτικά προϊόντα και τις υπηρεσίες.

 

2. Καινοτόμος στο υπαίθριες σχέδιο προϊόντων και την εφαρμογή.

 

3. Συνεχής βελτίωση σε όλες τις περιοχές για να ικανοποιήσει τη ζήτηση στην αγορά.

Υπηρεσία

1.Quality διαβεβαίωση

 

Με τα έτη μας εμπειρίας, προηγμένης τεχνολογίας και συνεχούς έρευνας, η ποιότητά μας είναι να ικανοποιήσουμε πλήρως τις ανάγκες της αγοράς να καλυφθούν οι απαιτήσεις των πελατών, πολλοί πελάτες χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας, πιστεύουμε ότι το προϊόν είναι πολύ καλό. Του οποίου παρέχουμε, η ποιότητα είναι πάντα η πρώτη μας για να φροντίσει.

 

2. Ασφαλής μεταφορά 


Τακτοποιούμε τους διαφορετικούς τρόπους μεταφοράς σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη. Οι μικρές διαταγές θα μεταφερθούν αεροπορικώς και θα εκφράσουν. Εάν οι πελάτες πρέπει να κερδίσουν δαπάνες μεταφορών, μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τη μικτή μεταφορά θαλασσίως και τον αέρα στο κόστος ισορροπίας και το χρόνο μεταφορών. Όταν ο πελάτης έχει μια συνεργασμένη αποστολέα, κατόπιν μπορούμε να στείλουμε τα αγαθά και τις λεπτομέρειες στην αποστολέα.

 

3.The ποικιλομορφία προϊόντων 


Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα των υπαίθριων προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των σκηνών στρατοπέδευσης, υπνόσακοι, στεγανοποιούμε τις τσάντες, στεγανοποιούμε τα σακίδια πλάτης, κ.λπ., για να ικανοποιήσουμε των περισσότερων από τις ανάγκες προμήθειας του πελάτη, και δεχόμαστε την προσαρμογή προϊόντων για να βοηθήσουμε τους πελάτες να αναπτύξουν καλύτερα την αγορά.

 

4. Υψηλός - ποιοτική υπηρεσία 


Καλύτερη υπηρεσία με την υπηρεσία και τις διαβουλεύσεις μεταπωλήσεων, έχουμε μια άριστη προσανατολισμένη προς τη εξυπηρέτηση πελατών προσέγγιση στην επιχείρησή μας, αντίθετα από τις περισσότερες περιοχές είμαστε με συνέπεια διαθέσιμοι μέσω της άμεσης επικοινωνίας πωλήσεων, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, skype ή MSN και πάντα αποκρίνομαι στα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία μέσα σε 30 mins

 

 

Τελευταίες λέξεις για την προσοχή σας:

 

Όχι μόνο πωλούμε ένα προϊόν, δημιουργώντας ακριβώς περισσότερη αξία για τους πελάτες μας, η εμπιστοσύνη τους θα ήταν το προτέρημά μας.

Η ομάδα μας

Ομάδα πωλήσεων:

 

Δεν είμαστε ο χαρακτηριστικός κινεζικός υπαίθριος κατασκευαστής προϊόντων σας. Το ιδιαίτερα αφιερωμένο προσωπικό πωλήσεών μας δεν έχει ρίξει ποτέ μακρυά από τη μετάβαση που πρόσθετο μίλι για να ικανοποιήσει και να υπερβεί τις προσδοκίες του πελάτη. Θεραπεύουμε τους πελάτες μας με την ίδια πίστη και την αφοσίωση, κανένα θέμα το μέγεθος της επιχείρησής τους ή τη βιομηχανία.

 

Ποιοτική ομάδα:

 

• Ποιοτική επιθεώρηση από την πρώτη ύλη στην παραγωγή και την παράδοση.

• Επαγγελματικό πρόσωπο ποιοτικού ελέγχου, για να αποφύγει τα αναρμόδια προϊόντα στον πελάτη.

• Ακριβής επιθεώρηση στην πρώτη ύλη, παραγωγή, και παράδοση.

• Πλήρης σειρά εξοπλισμών στο ποιοτικό εργαστήριο.

• Ακολουθήστε το σύστημα του ISO 9001:2008 αυστηρά.

• Συνεχής βελτίωση, που επιδιώκει το υψηλότερο επίπεδο.

• Ακολουθήστε το σύστημα του ISO 9001:2008 αυστηρά.

• Συνεχής βελτίωση, που επιδιώκει το υψηλότερο επίπεδο.

 

Ομάδα Ε&Α:

 

Η ομάδα Ε&Α είναι δεσμευμένη στη βελτίωση της αποδοτικότητας παραγωγής, τη βελτίωση του σχεδίου προϊόντων, και την ανάπτυξη των προϊόντων που είναι κατάλληλα για την αγορά, και τακτικά απελευθέρωση των νέων προϊόντων.